KNOWLEDGE IJ VOL. 50то- јубилејно издание

На ден 16.02.2022 ќе биде публикуван KNOWLEDGE IJ VOL. 50то- јубилејно издание! Им благодариме за придонесот на соорганизаторите, наставно-научните работници, истражувачите, како и на соработниците кои учествуваа во континуитетот кој го постигнавме. IKM – Skopje

Read more