KNOWLEDGE IJ VOL. 50то- јубилејно издание

На ден 16.02.2022 ќе биде публикуван KNOWLEDGE IJ VOL. 50то- јубилејно издание!
Им благодариме за придонесот на соорганизаторите, наставно-научните работници,
истражувачите, како и на соработниците кои учествуваа во континуитетот кој го постигнавме.
IKM – Skopje

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *